PoLSoN Quality Products

Deb en Swarfega

Deb en Swarfega zijn merknamen die hun goede reputatie te danken hebben aan hun jaren lange kwaliteitsvolle manier van produceren en verdelen.
In deze rubriek vindt u producten en dispensers voor het reinigen, verzorgen en desinfecteren van de handen in de ruimste zin van het woord.  
Bent u op zoek naar handreiniging voor de voedingsindustrie, de gezondheidszorg, een sanitaire omgeving of een technische werkplaats? In deze rubriek vindt u een ruim aanbod super zuinige en uiterst efficiënte reinigingsoplossingen.

Wenst u de handen op een effectieve, snelle maar ook verzorgende manier te desinfecteren binnen de gezondheidszorg, de voedingsindustrie of een andere omgeving? In deze rubriek vindt u eveneens verschillende inhouden, werkwijzen die voor elke situatie de ideale oplossing bieden.
Wenst u een stap verder te gaan en wenst u de handen voorafgaand aan werkzaamheden te beschermen of achteraf de kans te geven om te herstellen dan kan u hier een keuze maken een gamma "ongeparfumeerde" beschermingsmiddelen en verzorgingsproducten.


Beste klanten,

BREAKING NEWS
verkoop alcoholgel aan particulieren verboden voor alle groothandelaars vanaf 23/03/2020.
  
We willen u graag op de hoogte brengen van verschillende maatregelen die de Belgische regering genomen heeft in verband met biociden.
  • Het Ministerieel Besluit van 23 MAART 2020 houdende bijzondere maatregelen in het kader van de SARS-CoV-2 pandemie op grond van boek XVIII van het Wetboek van economisch recht: dit besluit bepaalt dat de kleinhandelsverkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen en biociden enkel toegelaten is door vergunde apotheken voor zover deze zijn voorgeschreven door een gezondheidszorgbeoefenaar. Voor biociden gaat het over
    • hydroalcoholische gels,
    • handalcohol 
    • waterstof perioxide 12 % en verneveltoestellen (nocospray).
Bij medische hulpmiddelen staan onder andere ontsmettingsdoekjes voor medisch gebruik ook in de lijst.
Dit betekent dat de retailers onder andere deze niet meer mogen verkopen, ook niet meer online. Dit verbod is van kracht vanaf 23 maart en loopt tot 23 juni 2020.

Dwz dat je als groothandel enkel nog alcoholgel mag verkopen aan de zorgsector, ziekenhuizen en aan bedrijven die dit nodig hebben voor het welzijn van hun medewerkers.
Als een bedrijf alcoholgel ter beschikking stelt aan zijn werknemers voor het welzijn ervan MOET dit ook opgenomen worden in de risicoanalyse van dat bedrijf.
Dus geen verkoop meer aan de winkel om de hoek of online !!!
 
Hou rekening met het feit dat de controlediensten van de overheid toegang hebben (zonder voorafgaande verwittiging) tot al uw verkoopfacturen ivm deze verkopen.
Wij, als producent, en onze leveranciers van grondstoffen zijn verplicht hier lijsten van bij te houden die aan de overheid moeten bezorgd worden.

Bij overtreding zien wij ons genoodzaakt alle verkoop van dit product aan uw bedrijf met onmiddellijke ingang te stoppen.

Gelieve daarom deze richtlijnen strikt te volgen.

(als bijlage sturen wij dit MB mee met deze mail)


Met vriendelijke groeten,