Marmerwas vast in blik 375ml

Marmerwas is een vast smeerbare en gebruiksklare terpentijnwas ter bescherming en onderhoud

Marmerwas vast in blik 375ml
Marmerwas vast in blik 375ml
Marmerwas vast in blik 375ml
Marmerwas vast in blik 375ml
Marmerwas vast in blik 375ml
13.95 *Prijzen zijn exclusief btw € 16.88 inclusief btw
ArtikelcodeMarmerwasvast375
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Marmerwas is een vast smeerbare en gebruiksklare terpentijnwas gemaakt voor het beschermen en onderhouden van marmers en natuursteen.
Op basis van authentieke producten geeft deze marmerwas extra uitstraling aan vloeren en ornamenten.
Geschikt voor zelfs het witste marmer.  

1. OMSCHRIJVING  
Marmerwas is een vast smeerbare en gebruiksklare terpentijnwas gemaakt voor het beschermen en onderhouden van marmers en natuursteen.  Op basis van authentieke producten geeft deze marmerwas extra uitstraling aan vloeren en ornamenten. Geschikt voor zelfs het witste marmer.  

2. BIJZONDERE KENMERKEN  
De marmerwas vergeelt niet, kleeft niet (siliconevrij) en geeft een discrete patina. Bevat meerdere natuurlijke wassen en microkristallijnwas. Veilig door gebruik van niet-aromatisch oplosmiddel. Bevat echte terpentijngom.  

3. TOEPASSING  
De “Merkelbach Marmerwas” wordt gebruikt voor het beschermen en onderhouden van alle marmers en natuursteen, ook de meest delicate. De was helpt het vochtgehalte regelen en geeft na verloop van tijd een mooie patina. Het gebruik van ontkleurde wassen maakt dat er geen gelige schijn op de ondergrond komt. Het gebruik van microkristallijnwas verhoogt de sterkte zonder verkleuring. De combinatie van gebruikte wassen geeft een groot uithardend vermogen met voldoende vloei en flexibiliteit.  

4. VERPAKKING EN KLEUR  
Het product wordt aangeboden in metalen verpakking: blik van 375 ml en emmer van 5 liter. Het is verkrijgbaar in kleurloos (ook wit genoemd) en zwart.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review