Vaatwas doseerpomp Knight MINI PRO CONDUCTIVITY

Enkelvoudige slangenpomp voor vaatwasmachines. Ideaal voor het perfect doseren van detergent

Vaatwas doseerpomp Knight MINI PRO CONDUCTIVITY
Vaatwas doseerpomp Knight MINI PRO CONDUCTIVITY
165.74 *Prijzen zijn exclusief btw € 200.55 inclusief btw
ArtikelcodeSpiritconduct 1
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Perfect bruikbaar voor het doseren van detergent in vaatwasmachines.
Deze slangpomp is regelbaar  in aantal zeep-eenheden in het waswater en zal op basis van de gemeten geleidbaarheid detergent toevoegen indien dit nodig is.
Voor een perfect propere vaat moet de percentuele hoeveelheid vaatwasdetergent in het waswater voldoende hoog zijn.
Om uw borden, bestekken, koppen, glazen, kommen, schotels,... niet bloot te stellen aan een te agressieve wasbeurt mag de percentuele hoeveelheid vaatwasmiddel niet te hoog zijn.
Indien dit wel het geval is zal uw vaat vormen van erosie vertonen zoals matheid, vlekken of krijgen uw favoriete glazen een witte schijn.
Bij het vullen van de industriële vaatwasser wordt een grotere hoeveel vaatwasmiddel toegevoegd omdat de hoeveelheid water dan een stuk groter is dan tijdens een spoelbeurt. Bijeen spoelbeurt wordt slechts een zeer beperkte hoeveelheid waswater vervangen (verdund) door het spoelwater.

Vele "gratis" doseerpompen geven bij elk signaal dezelfde hoeveelheid zeep waar men vaak teveel verbruikt. Meestal treedt het fenomeen op dat men bij de eerste wasbeurten dan teveel of te weinig zeep gedoseerd werd en dat dit bij elke cyclus zal zakken of stijgen.
Gratis  - of verkeerde doseersystemen worden meestal zo ingesteld dat u zéker nooit te weinig zeep gebruikt. Deze oplossing is meestal al op korte termijn een dure aangelegenheid.
Met deze doseerpomp kunt u zowel de vuldosering als de spoeldosering apart regelen. Hierdoor bekomt u een perfecte dosering bij elke wasbeurt.
Om een ideaal resultaat is het aan te raden dat wij deze installeren. Neem gerust contact op om dit te bespreken. info@polson.be, 0032(0)9 227 09 20 of +32 (0)477 45 87 60

Dit is een complete installatieset: Pomp, slangen, aansluitnippels, handleiding, ....

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review