Turbo Mop DELUXE

  • Turbo Mop DELUXE
  • Turbo Mop DELUXE
  • Turbo Mop DELUXE
  • Turbo Mop DELUXE
  • Turbo Mop DELUXE
  • Turbo Mop DELUXE

Turbo Mop DELUXE
Deze Spin mop werk zowel nat als droog. Door het gebruik van microvezels is deze super absorberend

Artikelcode: 640100100
Op zoek naar onderdelen?

Schoonmaken was tot voor kort een zeer belastende bezigheid voor zowel mens en milieu.
Naast het ontwikkelen van biologisch verantwoorde reinigingsproducten wordt steeds meer aandacht geschonken aan het ontwerp van poetsmateriaal die het lichaam zo weinig mogelijk belast.
De overgang van ordinaire dweil naar microvezels, moppen en Turbomop of Spinmopp of soms ook Spinnermop genaamd, was op zich al een hele revolutie.
Vandaag wordt hierin opnieuw een sprong voorwaarts gemaakt met de “Turbo Mop Deluxe”.
De Turbo Mop Deluxe of Spin Mop Deluxe combineert de vele voorgenoemde voordelen van het vorige systeem met enkele handige uitbreidingen.
Met de Spin Mop Deluxe is het gedaan met bukken en wringen. Door het gebruik van microvezels is deze zowel  droog als nat bruikbaar. Hij is handig, kompact, licht en met een beperkte hoeveelheid water  kan u grote oppervlakken schoonmaken.
De Spin Mop mopstang kan 180 graden draaien. Hierdoor komt u bij de moeilijkst bereikbare plekken, zoals onder uw tafel, bank, kasten en bedden. De Nano microvezels houden stof en vuil vast als een magneet: Vloeistoffen en vuil worden snel door de Nano-microvezels opgenomen en vastgehouden. Het maakt niet uit of het nu gaat om stof, vuil, haar of gemorste vloeistof, geen klus is te groot voor de Spin Mop. Spin Mop is een echte schoonmaakkampioen! De Nano microvezels zijn ultra fijn en bevatten meerdere driehoekvormende openingen. Deze unieke structuur is in staat om een grote hoeveelheid stof en vuil op te zuigen en vast te houden en niet los te laten totdat u dat wilt. Gedaan met vuile mops aanraken en uitwringen. Makkelijk te verwisselen mop head. Verpakt in aantrekkelijke multi color box. Complete set met pedaalemmer, centrifuge, steel en 2 mop heads.
Daarboven is deze nieuwe verstie nu ook voorzien van de volgende upgrades:
- een spinning-steel waardoor trappen met de voet kan maar niet noodzakelijk is;
- de mogelijkheid om de mop in het spoelwater te spinnen. Hierdoor wordt er meer vuil uit de mop verwijderd en kan deze nadien nog meer vervuiling opnemen;
- centrufugeermand in roestvrij staal (RVS / inox)

Dit toestel is vervaardigd in een professionele kwaliteit, heeft een inhoud die de perfecte balans vindt tussen enerzijds ergonomie (gewicht) en anderzijds een professionele actieradius.

Aantal reviews: 0